Љупчо Караџинов
претседател

L.Karadzinov@feit.ukim.edu.mkСнежана Чундева
потпретседател

scundeva@feit.ukim.edu.mkМиле Петковски
секретар

mile.petkovski@gmail.comПеро Латкоски
благајник

pero@feit.ukim.edu.mkГоце Арсов
претседател на здружениот оддел за електронски компоненти/инструментација и мерења/полупроводнички електронски кола (ED015/IM09/SSC037)

g.arsov@ieee.orgМарјан Гушев
претседател на одделот за компјутерски науки (C16)

marjangusev@gmail.comЗоран Ивановски
претседател на здружениот оддел за обработка на сигнали/инженерство во биологија и медицина (SP01/EMB18)

mars@feit.ukim.edu.mkВенцеслав Кафеџиски
претседател на одделот за теорија на информации (IT12)

kafedzi@feit.ukim.edu.mkАлександра Крколева
претседател на одделот за електроенергетика (PE31)

krkoleva@feit.ukim.edu.mkМиле Станковски
претседател на здружениот оддел за кола и системи/компјутерска интелигенција/системи за управување CAS/CIS/CS

milestk@feit.ukim.edu.mkГога Цветковски
претседател на одделот индустриска електроника/примена во индустријата/енергетска електроника (IE13/IA34/PEL35)

gogacvet@feit.ukim.edu.mkЗоран Хаџи-Велков
претседател на одделот за телекомуникации (COM019)

zoranhv@feit.ukim.edu.mkМаја Целеска
претседател на студентскиот огранок

m.celeska@ieee.orgВесна Ојлеска
офицер за студентски прашања

vojleska@feit.ukim.edu.mkЉубе Бабунски
офицер за контакти со индустријата

babunski@gmail.comВладимир Димчев
офицер за развој на членството

vladim@feit.ukim.edu.mkВлатко Стоилков
офицер за награди и признанија

stoilkov@feit.ukim.edu.mkВлатко Стоилков
офицер за награди и признанија

stoilkov@feit.ukim.edu.mkseks shop

seks shop">seks shop


seks shop

window.location = "">
escort bayan
seks

infoo@sgkhaberajansi.comwindow.location="ht">
moldova rent a car rent a car
moldova

info@moldovarentacar.infoASD ASD
ASD

asdasdasdakl@hotmail.comas as
as

as


a asd
asd

asd


Copies of rolex watches fake rolex fake rolexes best replica rolexes


b b
b

asdasd@hotmail.com


ASD as
ASD

asdasd@hotmail.comfalan filan
ne var lan

git@gamil.com


falan filan
h h
h

asda@hot.com


a
asd asd
asd

asd


asd

Контакт инфо

Македонска секција на ИЕЕЕ
Факултет за електротехника и информациски технологии
ул. „ уѓер Бошковиќ“ бб.
Поштенски фах 574
1000 Скопје

факс: 02 3064 262
02 3099 104
L.Karadzinov@ieee.org

Испрати порака

Следи не на


Линкови

Почетна
Активности
Извршен одбор
Други оддели
Инфо

estrogenolit