Претстојни активности:

20-02-2018

google

20-02-2026

hacked

Одржани активности:


Покана за годишно собрание на ИЕЕЕ

Pokana za Godisno sobranie na IEEE, 19 fevruari 2015, 14 casot, FEIT Ljupco Karadzinov (L.Karadzinov@feit.ukim.edu.mk) Add to contacts 11:51 AM Keep this message at the top of your inbox To: L.Karadzinov@feit.ukim.edu.mk L.Karadzinov@feit.ukim.edu.mk Почитувани колеги, членови и пријатели на Македонската секција на ИЕЕЕ,со особено задоволство Ве поканувам на редовното Годишно ...Контакт инфо

Македонска секција на ИЕЕЕ
Факултет за електротехника и информациски технологии
ул. „ уѓер Бошковиќ“ бб.
Поштенски фах 574
1000 Скопје

факс: 02 3064 262
02 3099 104
L.Karadzinov@ieee.org

Испрати порака

Следи не на


Линкови

Почетна
Активности
Извршен одбор
Други оддели
Инфо